Marşul pentru ViaţăMarxism cultural

Feministele italiene au cerut îndepărtarea unui panou publicitar care spunea că avortul ucide femei (nenăscute)

Cu câteva zile înainte de Marșul pentru Viață 2018 de la Roma, la cererea insistentă a feministelor italiene, primăria Romei a îndepărtat panourile publicitare de conștientizare plătite de CitizenGO Italia, pe care scria:

Avortul este prima cauză de feminicid („ucidere a femeilor”) din lume.

În 2016, în Italia s-au înregistrat 84.926 de avorturi. Recordul anual a fost înregistrat în 1982, cu 234.801 avorturi înregistrate în acel an.

Reprezentanții CitizenGO au declarat că protestul feministelor a fost posibil doar datorită faptului că s-au putut naște, spre deosebire de o mare parte a fetelor din țări precum India, Pakistan sau China, unde au loc avorturi selective în funcție de sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Practica a dus la un dezechilibru al populației în funcție de sex în țări precum China, unde tot mai puțini chinezi își găsesc o soție în urma reducerii populației feminine din ultimele decenii.

Sursa: BBC

Primele fotografii de la Marșul pentru Viață 2018 de la Roma

În ajunul Marșului pentru Viață 2018 de la Roma, Papa Francisc a binecuvântat un copil nenăscut


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button