Marşul pentru Viaţă

Foto. Marșul pentru viață – 2019, la Vaslui: „Unic din prima secundă”

Sâmbătă, 23 martie a.c., la Vaslui, concomitent cu sute de oraşe din ţară, s-a derulat Marșul pentru viață, având în acest an genericul: „Unic din prima secundă”.

Evenimentul a început la ora 14.00, în Centrul Civic, cu un moment artistic susţinut de membrii Asociaţiei Tinerilor Ortodocşi Vaslui și luări de cuvânt din partea unor cadre medicale şi psihologi, apoi s-a pornit pe traseul: Centrul Civic – Biserica „Sfântul Ioan” – intersecția Crucea Gării – Bulevardul Traian – Piața Traian – Liceul Mihail Kogălniceanu – Biserica „Adormirea Maicii Domnului” – Centrul Civic.

Sute de tineri, din Vaslui şi nu numai, mulţi dintre ei membri ai asociaţiilor de tineret ce funcţionează cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ignatie, Episcopul Huşilor,  au purtat mesaje pro-vita.

„Suntem setați să tânjim pentru viaţă, să ne îndrăgostim de tot ceea ce ține de viața, pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o fiecăruia în parte. Și de vrem, și de nu vrem, viața este un mare dar, de care ne bucurăm clipă de clipă. Dacă noi ne pronunțăm împotriva avortului, de fapt susținem viața. Nu interzicem „dreptul” nimănui. Suntem pro-viață.” – PS Ignatie, Episcopul Hușilor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursa: Episcopia Hușilor

FOTO. Marșul pentru viață 2019 la Vaslui

Foto: Emilian Mitrea


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button