adopţie

Familiei de plasament a Sorinei i s-a făcut dosar penal pentru „privare de libertate”. Mascații, descinși cu mandat și conduși de procuror, au fost mulți pentru că se estima că oamenii vor face zid în jurul fetei

Poliția Română a venit cu precizări despre situația dramatică a preluării unei fetițe din Mehedinți cu mascații după ce aceasta a fost încredințată spre adopție unei familii de români din America:

„În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la misiunea polițiștilor, derulată astăzi, pe raza localității Baia de Aramă, județul Mehedinți, facem următoarele precizări:

Polițiștii I.P.J. Mehedinți au fost delegați, de procurorul de caz, să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, emis de Curtea de Apel Craiova.

Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla un minor care a fost dat spre adopție prin hotărâre judecătorească definitivă.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz, numărul polițiștilor prezenți în acea misiune stabilindu-se după o analiză realizată anterior, care a avut în vedere inclusiv riscurile la adresa ordinii publice care pot să apară pe fondul unui impact emoțional puternic.

În fapt, analiza s-a dovedit a fi corectă întrucât, într-un interval relativ scurt de timp, la fața locului s-au adunat aproximativ 50 – 60 de persoane.

Așadar, reiterăm faptul că principala misiune a polițiștilor a fost asigurarea și menținerea unui climat de liniște în zonă, iar în interiorul locuinței au intrat 3 polițiști care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți ai DGASPC.”

Procurorul de caz este Maria Pițurcă, de la Parchetul Curții de Apel Craiova. Ea declară pentru Adevarul.ro că nu a bruscat fetița, dar filmările arată cum fetița se lovește în tip ce procuroarea trage de ea.

Toate informațiile apărute despre cazul Sorinei le găsiți aici.

VIDEO

https://www.facebook.com/781404125587350/videos/470061570412515/
Sursa: Stiripesurse.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

3 Comments

 1. Pe mama ta sa o tragi asa pe drum dupa tine, exact cum ai facut cu fetita aceasta NEVINOVATA!!
  Doamne fereste!! Opriti planeta, vreau sa cobor!!!!
  Auzi tu, stie popa ca umblii dezgropata??

 2. Cum este posobil sa hartuiesti si sa decida altcineva, pt viata unui copil ,care , impotriva vointei lui, este luat din sunul unei familii , unde a fost crescuta cu mare dragoste si frumoasa armonie, in conditii foarte bune si decente ??? Aceasta fetita v – a ramane cu sechele ,toata viata!!
  Nu pot intelege si sunt frustrata si in acelasi timp trista la gandul ca aceasta fetita este atat de speriata si fara aparare!! Daca unui copil ii este bine in locul si langa niste parinti, unde a crescut, cu ce drept vine cineva sa o smulga cu sila , din acel loc unde se simtea acasa si in siguranta???
  Chiar asa rau am ajuns, incat nu mai avem nici o siguranta in aceasta frumoasa si draga tara,!!!!!
  Sa ne rugam cu toata nadejdea bumului Dumnezeu sa ii salvaze viata aceste fetite, care are mare nevoie de ajutorul Lui!!! Doamne ajuta !!! Amin!!!!

 3. Cum am ajuns de decazuti mai fratilor, au ajuns criminali sa conduca Romania ,sa faca ei tot ce vor cu poporul,tara romaneasca trebue sa,si revina la normal,o femee care se numeste procuror se poarta cu o fetita de 8 ani ca un criminal cu aceasta fetita,asemenea procurori criminali au ajuns sa conduca legile justitiei,mai putem noi sa avem incredere in oameni justitiei din romania,va rog sa o luati si so puneti in puscarie pana nu fuge din tara ,astfel de oameni nu trebue sa traiasca liberi,locul lor este la puscariein curand veti auzi ca e in Costa Rica langa Elena udrea si Bica ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button