Marxism cultural

Facebook a închis fără preaviz pagina publisherului evanghelic Prodocens Media și a redeschis-o fără explicație după câteva ore

Cătălin Vasile, Directorul Prodocens Media (foto sus), a anunțat în dimineața de 27 aprilie 2018, pe contul personal de Facebook, că respectiva rețea de socializare a suspendat pagina Prodocens Media fără niciun preaviz.

Cătălin Vasile crede că de vină este promovarea valorilor creștine și susținerea referendumului pentru căsătorie:

Cu siguranƫă activităƫile noastre prin care apărăm şi promovăm valorile creştine şi mai ales implicarea noastră în Coalitia pentru Familie a deranjat elita progresistă şi mai ales pe activiştii LGBT.

Mesajele de susținere nu au întârziat:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Este profund revoltător să văd cum oamenii lui Zuckerberg care se strâmba sfidător la congresmenii americani chinuindu-se să lege câte o frază, fiind însoțit de o liota de bodyguarzi, închid pagina Prodocens Media. Îi cunosc foarte bine pe cei de la Prodocens Media și vreau să vă garantez pentru ei, sunt niște oameni extrem de corecți, toleranți și foarte onesti, niciodată nu au dat curs disputelor agresive și nu au jignit pe absolut nimeni, au comunicat de-a dreptul impecabil! Dar se pare că pentru progresisti a susține firescul și a lupta pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un barbat și o femeie a devenit un adevărat delict! Dvs, toți care mă citiți aici, realizați că dacă ar ajunge astfel de oameni la putere ar scoate și creștinismul în afara legii și ar impune ideologia lgbt drept un fel de „nouă religie seculara” și ar da legi speciale de tip stalinist prin care ar arunca în afara legii orice formă de gândire liberă?

Daniel Gheorghe, Deputat de Ilfov

Despre felul concret în care gay marriage e despre mai multă libertate şi mai multe drepturi. Poate noua căsătorie o fi „pentru toţi”, dar libertăţile nu mai sunt şi ele aceleaşi pentru toţi; sau nu în aceeaşi măsură.

Cristina Popescu

În după-amiaza aceleiași zile, tot fără explicație, pagina Prodocens Media a redevenit activă.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button