miracolul vieţii

Eveniment la București: „In Utero” – Documentar revelator despre impactul vieții intrauterine asupra vieții noastre ulterioare

Ditta Depner ne ofera posibilitatea de a urmari filmul documentar „In Utero” in Bucuresti – Miercuri 13 Iunie, la Scoala de Teatru Qfeel (str. Coltei 11, et. 3 – Mansarda. Zona Universitate)

UPDATE: datorita cererii foarte mari de a participa la acest eveniment, organizam inca doua sesiuni in aceeasi zi, intre orele:
14.30-17:30 • sesiunea 1
18:00-21:00 • sesiunea 2 (NU mai sunt locuri)
21:15-00.00 • sesiunea 3

In Utero este un documentar realizat in 2015 in Statele Unite (cu rating 8,1 pe IMDB), ce urmareste impactul pe care viata intrauterina il are asupra dezvoltarii noastre si asupra intregii vieti pe Pamant. Epigenetica, biochimia, Alice in Tara Minunilor, Matrix, oameni de stiinta, psihologi si doctori – toti la un loc dovedesc ca nu suntem ceea ce credeam ca suntem. In Utero aduce la suprafata pentru prima oara date concrete ce explica de ce unii dintre noi se confrunta cu provocari mai mari in timp ce altii par sa aiba „o stea norocoasa”.

Ne ofera raspunsuri la intrebari fundamentale referitoare la fricile de baza pe care le avem – frica de abandon sau frica de schimbare.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Dupa difuzarea documentarului in Brasov, tot mai multi oameni au intrebat când pot sa il vada si in Bucuresti.

Miercuri – 13 Iunie 2018.
Locatie: Str. Coltei nr. 11, etaj 3 – mansarda, Zona Universitate – Bucuresti.
Evenimentul se va derula de 3 ori in aceeasi zi (pentru ca cererea este foarte mare) si mai sunt disponibile locuri la sesiunile 1 si 3.

Evenimentul pe Facebook aici

Citește și Răspunsurile corecte la BEBE-test. Cât de mult știi despre copilul nenăscut?


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole relaționate

Back to top button