miracolul vieţii

Povestea uimitoare a unei moașe și a stagiarei ei

Emma Reevell a ajutat în ultimele trei decenii la aducerea pe lume a sute de copii la Mid Yorkshire Hospitals NHS Trust.

De curând, aceasta a aflat că stagiara ei, Laura Woffendin, este unul dintre copiii pe care i-a moșit în urmă cu 19 ani.

Studentă la facultatea de moașe, Laura Woffendin, se afla în pregătire la Spitalul Pinderfields Hospital, sub îndrumarea Emmei Reevell, potrivit yorkshireeveningpost.co. Când Laura i-a povestit mamei ei despre Emma, femeia a recunoscut numele moașei și a căutat o poză făcută imediat după nașterea fiicei ei.

„Am fost uimită când Laura mi-a arătat poza. Este o nebunie să te gândești că bebelușul pe care l-am adus pe lume studiază acum să devină moașă. Este un sentiment minunat și face totul să devină puțin mai special”, a spus Emma.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Astfel, ele au descoperit că în urma cu 19 ani, Emma a ajutat la nașterea Laurei.

Laura a povestit că încă de la o vârstă fragedă a vrut să lucreze în domeniul medical. Ea spune că sentimentul pe care l-a avut atunci când a asistat pentru prima oară la o naștere este unul care nu poate să fie comparat cu nimic.


Foto: Northfoto


Foto: Northfoto

Sursă: libertatea.roAi o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button