avortmiracolul vieţii

A fost să fie: Născută la clinica de avort

O fetiță s-a născut la singura clinică de avort din statul american Mississippi. Mama ei nu știa cât de avansată era sarcina și se dusese la clinică gândindu-se să avorteze.

În timp ce aștepta ecografia care urma să stabilească dimensiunile fătului și metoda de avort care avea să fie aleasă, femeia a intrat în travaliu și a născut chiar acolo o fetiță.

Un medic de la clinică a ajutat la naștere, iar mama și fetița au fost transportate în siguranță la un spital local.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Clinica respectivă de avort (foto sus) este unica astfel de clinică din statul american Mississippi și, cu toate că în SUA avortul este permis până în ultimul stadiu al sarcinii, aceasta susține că nu-și oferă serviciile decât până la 16 săptămâni de sarcină.

În statul Mississippi există o lege care obligă clinicile de avort să acorde femeilor care le solicită serviciile 24 de ore de gândire înainte de procedură. În toamnă se preconizează intrarea în vigoare a unei legi care nu va mai permite avortul după a 15-a săptămână de sarcină.

Sursa: Clarion Ledger


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button