familie

Eurodeputat FRANCEZ, discurs pro Referendum în Parlamentul European: „Este dreptul României să aleagă ce viitor dorește pentru copiii săi”

Eurodeputatul francez Nicolas Bay a apărat România și Referendumul pentru Căsătorie în plenul Parlamentului European, afirmând că țara noastră are dreptul să-și definească după cum dorește căsătoria. El a spus:

„După Ungaria și Polonia, acum România e luată în vizorul Comisiei Europene. Ca și-n cazul Poloniei, eurocrații reproșează statului român reforma sistemului judiciar, care ar amenința statul de drept.

De fiecare dată, argumentele juridice și tehnice nu sunt decât pretexte (…). În realitate, ceea ce nu suportă comisia este că popoarele pot lua decizii democratice (…).

Comisarul Timmermans a recunoscut că politicile familiale sunt de resortul statelor membre, dar, conform lobby-ului LGBTI, nimeni nu are nimeni dreptul să fie împotriva căsătoriei persoanelor de același sex.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În acest weekend, poporul român are șansa să se exprime și să valideze, sau nu propunerea de a pune în Constituție ca căsătoria să fie doar între o femeie și un bărbat.

Cred că poți să fii de stânga și să refuzi revendicările ultra-minoritare și comunitariste. Comisia Europeană trebuie să respecte România și alegerile sale democratice, chiar dacă nu-i plac, domnule Timmermans. Este dreptul României să aleagă ce viitor dorește pentru copiii săi.”

Nicolas Bay este căsătorit și are trei copii, fiind membru al Adunării Naționale, partid din grupul europarlamentar Europa Națiunilor și a Libertății

Înregistrarea discursului său este AICI.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button