avortcriza de sarcinăsarcină

„După ce am renunțat la bebeluș, mi-am pierdut mințile la propriu” / Mărturii despre criza de sarcină #94

Mă durea să văd copii pe stradă, am început să beau și să mă tăvălesc de durere pe jos. Simțeam un mare vid sufletesc. M-am gândit să mă sinucid și să îmi caut copilul pe lumea cealaltă

de Redacția Stiripentruviata.ro

Mărturia de mai jos este preluată de pe site-ul AvorturiRegretate.ro.


Ce mare durere să nu-ți strângi copilul în brațe, să nu-i săruți ochișorii nevinovați care te privesc cu atâta iubire! Nu există dar mai mare de la Dumnezeu. 

Acum câțiva ani, de frică, am renunțat la bucurie. Tatăl copilului pe care l-am omorât era o fire violentă, serviciu nu aveam niciunul din noi, iar mie mi s-a făcut frică de viitor. Nu mi-am pus nădejdea în Dumnezeu, nu am avut credință.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

După ce am renunțat la bebeluș, mi-am pierdut mințile la propriu. În timpul intervenției am simțit când mi l-a scos din burtică, deși eram sub anestezie, și am început să plâng foarte tare și să strig: „Copilul meu, copilul meu!”

Mă durea să văd copii pe stradă, am început să beau și să mă tăvălesc de durere pe jos, la propriu. Simțeam un mare vid sufletesc. M-am gândit să mă sinucid și să îmi caut copilul pe lumea cealaltă.

Salvarea mea a venit de la Biserică, m-am spovedit, m-am rugat și i-am cerut iertare lui Dumnezeu că am fost lașă. Mă gândesc că ar fi fost bine dacă găseam ușa bisericii înainte de avort.

Sfatul meu pentru cele care se gândesc să ucidă propriul copil este să între în prima biserică și să vorbească cu primul preot dispus să le asculte; nu au nimic de pierdut; poate doar de câștigat…

Copilul meu există, chiar dacă nu l-am adus pe lume, îl iubesc din tot sufletul și îmi pare rău că n-am fost vrednică de el.

Dacă astăzi sunt bine este pentru că mila lui Dumnezeu nu m-a lăsat să pier. Durerea sufletească pe care o simțeam atunci, astăzi este iubire. Îmi iubesc copilul și tare îmi pare rău că am făcut așa ceva.

Corina, jud. Iași

Sursa: Avorturiregretate.ro

Citește mai multe mărturii despre criza de sarcină

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoane cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Mărturiile pot fi complet anonime și garantăm că datele personale sau de contact ale celor care le trimit nu vor fi făcute publice decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button