Marşul pentru Viaţă

Donald Trump va fi primul președinte din istorie care participă la Marșul pentru viață care are loc vineri, 24 ianuarie la Washington, DC

de Redacția Stiripentruviata.ro

Dacă în anii trecuți Donald Trump și-a arătat doar susținerea pentru Marșul pentru viață, iar la ediția anteriorată s-a adresat participanților prin intermediul unei transmisiuni video, anul acesta el va participa în persoană și va susține o scurtă alocuțiune pe scena evenimentului, care are loc vineri, 24 ianuarie 2020, la Washington, DC.

Trump va deveni primul președinte american care participă și vorbește în persoană la marș. 

„Suntem profund onorați să-l avem alături pe Președitnele Trump la cea de a 47-a ediție anuală a Marșului pentru viață”, a declarat, citată de LifeSiteNews.com, Jeanne Mancini, Președinta Marșului pentru viață din SUA.

Tema din acest an a Marșului pentru viață 2020 de la Washington este „Viața Emancipează: Pro-Viață înseamnă Pro-Femeie”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pe lângă evenimentul mare, din Capitala SUA, au loc și marșuri locale în toate statele americane. Acestea au început deja din 10 ianuarie și vor continua să se desfășoare în diferite localități până în luna martie.

Biserica Ortodoxă a Americii susține Marșul pentru viață din SUA, alături de alte biserici ortodoxe cu jurisdicție pe teritoriul SUA .

În această perioadă a anului, Donald Trump a declarat Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane în SUA la data de 22 ianuarie, iar la 19 ianuarie Biserica Ortodoxă a Americii a proclamat Duminica pentru Sanctitatea Vieții.

19 ianuarie 2020. Biserica Ortodoxă a Americii proclamă „Duminica pentru Sanctitatea Vieții” înaintea Marșului pentru viață

Donald Trump: SUA va apăra dreptul la viață în plan intern și internațional. „Rămânem credincioși profundului adevăr că orice viață este un dar de la Dumnezeu” / Ziua Națională pentru Sanctitatea Vieții Umane în SUA (2020)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button