adolescenţi

Dezbatere publică la Brașov: Importanța orei de religie

afis dezbatere BV

Pe 9 și 10 februarie 2015, la Centrul Cultural Reduta Brașov, începând de la ora 17.00, are loc dezbaterea „Importanța Orei de Religie în Școli și Motivația pentru care Acestea să Rămână Obligatorii”.

Printre partenerii evenimentului se numără Protopopiatul Bisericii Ortodoxe Române, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Dumitru Stăniloae” din Brașov.

Dezbaterea va beneficia de prezența părintelui protopop Dănuț Gh. Benga, a părintelui Cristian Muntean, a părintelui Conf. Univ. Dr. Constantin Necula și a părintelui Ioan Stelian Raicu.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

În paralel, se va desfășura un atelier deschis de iconografie condus de Prof. Ovidiu Cristian Gliga.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button