avortdizabilităţidizabilităţi fizicemiracolul vieţii

Deși medicii au recomandat avortul, nou-născutul ei le-a contrazis prognosticul

Capture

Un bebeluș din Marea Britanie a intrat în a 10-a săptămână de viață, cu toate că s-a născut cu diafragma perforată, ceea ce a determinat dezvoltarea stomacului și intestinelor sale în interiorul cavității toracice.

Medicii i-au dat 50% șanse de supraviețuire micuțului Samuel Wilson, ale cărui ecografii pre-natale arătau că suferea de hernie diafragmatică congenitală.

Dar mama lui, Vicki Davis, a declarat, citată de Daily Post și The Mirror: „Am știut că trebuie să-i dau o șansă”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

La șase zile după naștere, în timp ce bebelușul era la incubator, medicii i-au spus mamei că nu mai puteau face nimic pentru el. Dar acesta a supraviețuit miraculos, iar pe 10 iunie a putut fi supus operației de coborâre a organelor în cavitatea abdominală.

Copilul se dezvoltă și se hrănește bine în acest moment, urmând să fie curând trimis acasă.

Mama lui a mai declarat: „Aș vrea să-i fac pe oameni să înțeleagă că hernia diafragmatică congenitală nu este în întregime negativă. Copilul lor îi poate supraviețui”.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button