adopţiefamiliemiracolul vieţiisarcină

După doi ani de zile de tratamente pentru infertilitate, când speranța de a avea copii părea pierdută, decizia de a adopta i-a făcut părinții a doi băieți… sosiți la o lună distanță

Pentru Whitley Coxey și soțul ei Jarod a deveni părinți a însemnat un drum lung și plin de suferință. Anii de infertilitate și sarcină pierdută i-au convins să se îndrepte către adopție, însă odată ce au renunțat la ideea de a avea copii, viața lor a luat o întorsătură neașteptată.

„Am luat o grămadă de pastile, am făcut o mulțime de proceduri, nici nu-mi mai amintesc exact de câte ori mi s-a luat sânge și am fost consultată de medic după medic și iar medic după medic”, scrie Whitley în eseul său intitulat „ Dragostea care contează”.

„Nimic nu a dat rezultate. Eram distrusă și mă simțeam ca și cum l-aș fi dezamăgit pe Jarod. Știam ce mult își dorea copii… iar eu nu puteam să-i ofer lucrul pe care și-l dorea cel mai mult”, își amintește Whitley.

După 2 ani de încercări de avea copii și o sarcină pierdută, cuplul a decis să adopte și a demarat procesul de adopție. Pe 1 ianuarie 2018 și-au anunțat prietenii și familia despre planurile de adopție, iar atunci comentariul făcut de un apropiat al celor doi, a rănit-o pe Whitley.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„După ce veți adopta, vei rămâne însărcinată. Se întâmplă tuturor.” Whitley a considerat jignitor acel comentariu, deoarece i se părea că banaliza suferințele prin care trecuseră cei doi în încercarea de a avea copii, precum și decizia de a adopta.

O lună mai târziu Whitley a renunțat la tratamentul de fertilitate. Se împăcase deja cu ideea și spre surprinderea ei Jarod a susținut-o. Șase luni mai târziu au primit cel mai „mare șoc al vieții lor”. Whitley era însărcinată. La 2 luni după această veste, o tânără i-a alese pe cei doi să devină părinții adoptivi ai fiului ei după ce se va naște. Bebelușii s-au născut la o lună distanță.

https://www.instagram.com/p/Boxf0hvBBnq/?utm_source=ig_web_copy_link

„După ce ne-am chinuit vreme de 2 ani să avem un copil, acum avem doi”, scrie Whitley. Pe 22 martie, în săptămâna 36 de sarcină, Whitley l-a născut pe fiul său, Jeb. După 3 săptămâni și jumătate în spital micuțul a putut fi externat. După o săptămână, pe 25 aprilie, l-au adus acasă și pe fiul adoptiv, Porter.

După experiența prin care a trecut, Whitley sfătuiește cuplurile care se confruntă cu probleme de infertilitate să nu renunțe la visul de a avea copii. Ea împreună cu soțul său sunt convinși că Dumnezeu i-a pus la încercare și a avut un plan mai mare pentru ei, pentru că Dumnezeu are un plan pentru fiecare, consideră Whitley.

https://www.instagram.com/p/BxaPQMKlUAt/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/BytpgahHxq2/?utm_source=ig_web_copy_link
Sursă: liveaction.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button