familieMarxism cultural

Dep. Daniel Gheorghe despre noul proiect de lege a parteneriatului civil: „Nu e punctul de vedere oficial al partidului”

Deputatul de Ilfov Daniel Gheorghe  membru PNL, a scris pe Facebook că noul proiect sl parteneriatului civil depus la Parlament miercuri de deputatul PSD Florin Manole, membru CNCD, și susținut de unii membri PNL, nu reprezintă un angajament al partidului său față de agenda LGBT:

Faptul că unii colegi din PNL semnează propuneri de legi de tip neo-marxist, precum cea privind parteneriatul civil inițiata de PSD si USR, nu înseamnă ca acesta este punctul de vedere oficial al partidului ori majoritar in grupurile parlamentare.

Fiecare parlamentar e liber, prin Constituție, sa semneze orice aberatii legislative doreste.

De asemenea asta nu ne opreste pe noi, majoritatea liberalilor, sa respingem ferm ingineriile sociale ale stangii radicale pe care in mod otrăvit, in ciuda unei retorici fals „conservatoare”, actuala majoritate controlată de PSD cauta sa le bage pe gâtul românilor! PNL se va opune categoric oricăror idei ieșite din laboratoarele revolutiei culturale!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

REVOLUȚIE la Senat! Parlamentarii USR atacă familia tradițională

Scrie-le parlamentarilor! Nouă inițiativă de legalizare a parteneriatului civil depusă la Senat.

De necrezut! Parteneriatul civil nu aduce fericirea decât pentru USR și Cioloș


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button