opinii

De ce să faci o hartă cu spitalele care nu fac avorturi la cerere?

de Gabriel Popa, Facebook

Titlul mare pe Hotnews: „HARTĂ INTERACTIVĂ 51 de spitale din România nu fac avorturi la cerere, iar alte 36 refuză procedura în perioada sărbătorilor religioase”

Pentru cine nu știe, avortul la cerere este acela în care nu există nici un fel de justificare medicală pentru uciderea fătului: copilul e perfect sănătos, sănătatea mamei nu e pusă în pericol. Nu e în nici un fel despre „drepturile femeii”. Pur și simplu, copilul este ucis pentru că părinții sau familia mamei sau cei apropiați sau chiar statul* vor să scape de-o problemă – și așa e legal în lumea „civilizată”, să ucizi oameni perfect sănătoși pentru că vrei să scapi de-o problemă.

Acum, de ce să te chinui și să faci o hartă interactivă cu spitalele care nu fac avorturi la cerere? Simplu, pentru a asmuți establishmentul progresist asupra șefilor de spitale și a medicilor care refuză să omoare o ființă umană – fără nici un motiv. Pentru a pune presiune pe ei, a-i „demasca”, a-i intimida. Și a-i obliga să își încalce conștiința și să ucidă. Chiar prin schimbări legislative, prin împingerea unor legi mai restrictive, care să nu mai permită astfel de „libertăți”. Pentru că Holocaustul mut înseamnă „progres”. Și să ucizi în numele progresului înseamnă „civilizație”.

* Statul – mă refer la cazul recent din Marea Britanie, când un tribunal a decis că o femeie din Marea Britanie cu retard mental este obligată să-și ucidă copilul din pântece de 22 de săptămâni.

Citește mai multe opinii de Gabriel Popa

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button