familie

De ce a amenințat că se sinucide Maria Smicală, captivă în sistemul finlandez de protecția copilului

Camelia Smicală pe Facebook:


Am primit astăzi ultimul raport scris de către psihiatrul infantil care îmi ține copiii ostatici de 2 ani de zile, FĂRĂ SĂ FI VORBIT MĂCAR O DATĂ CU COPIII.

În raport sunt scrise următoarele :

  • Maria a fost obligată la începutul anului 2018 la „terapie” în secția unde acel „medic” este șef de secție (a devenit medic șef de secție după ce a „rezolvat” problema copiilor mei)
  • ca urmare a „terapiei” și a măsurilor „de protecție” Maria a vrut SĂ SE SINUCIDĂ în mod repetat, în lunile martie-aprilie 2018.In raport este scris, că Maria amenința non-stop cu sinuciderea și refuza contactul cu „terapeutul”
  • Mihai, pe care nu l-au putut obliga la „terapie”, nu a avut intenții suicidale
  • La sfârșitul lui aprilie, Maria refuză „terapia” spunând că îi face rău. În acea perioadă, îmi puteam vedea copiii numai sub strictă supraveghere(2 supraveghetori plus translator), timp de 1,5 ore la 3 săptămâni, fără a avea nici o posibilitate de a comunica cu Maria. Concluzia „psihiatrului” (care, repet, nu a vorbit și nici nu a văzut copiii): starea Mariei precum și refuzul ei de a mai face „terapie” se datorează faptului că eu aș fi influențat – o(cum? Încă nu am capacități telepatie). Concluzia „psihiatrului” :copiii trebuie izolați complet de mine.
  • În anul 2015,când copiii au fost luați prima dată de acasă, amândoi copiii au fost aduși în stare suicidală,iar un psihiatru care a investigat (în fapt) copiii a demonstrat că :cât timp au fost acasă copiii nu au avut nici o problemă psihică, toate măsurile oficialilor le-au provocat copiilor traume majore iar singura soluție era reîntoarcerea lor acasă.

Acum, copiii nu au voie la o evaluare psihologică competentă, ci doar la evaluarea de la distanță a unui „medic” care le oferă „tratament” al cărui rezultat este o stare suicidală. Maria nu a primit nici un ajutor, numai rugaciunile voastre au împiedicat – o să facă ceva necugetat. Eu nu am fost informată despre aceasta(abia azi am aflat, din hârtii).

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ca urmare a faptului că, acțiunile oficialilor finlandezi asupra copiilor mei, le-au pus de nenumărate ori viața în pericol, am anunțat din nou ambasada României și am cerut intervenția promptă a statului român, ai cărui cetățeni suntem.

Voi face plângere și la poliția finlandeză, dar știu din start, că e o acțiune inutilă.

Am scris asta, pentru ca să știți de ce, în caz că ni se întâmplă ceva(mie mi-au mai pus o dată benzină pe motor, să mă arunce în aer…)


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button