familievalorile familiei

Cătălin Ivan: „Suntem alături de cei 3,5 milioane de români care au votat pentru definirea fără echivoc a căsătoriei”

Pe 15 mai 2019, de Ziua Familiei, Cătălin Ivan a scris pe Facebook:

„Am susținut cu toată puterea referendumul pentru familie. Cred că singura definiție viabilă a căsătoriei este cea dintre o femeie și un bărbat. Niciodată n-a fost altfel, de la facerea lumii, și nu văd de ce am schimba-o noi, acum.

Împreună cu PRODEMO, suntem alături de cei 3,5 milioane de români care au votat pentru definirea fără echivoc a căsătoriei și milităm pentru păstrarea valorilor creștine.

PRODEMO susține că statul trebuie să se implice mai mult în sprijinirea familiei, a copiilor, a femeilor însărcinate și a mamelor. Un stat care nu are grijă de copii și de mame, riscă să rămână fără popor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cei 450.000 de copii de români, ai căror părinți lucrează în străinătate, trebuie ajutați de stat să crească împreună cu părinții lor. Nu e drept să fim țara cu atâția copii lăsați în urmă!

Astăzi este Ziua internaţională a familiei, proclamată de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, în 1993.

Transmitem urări de bine tuturor familiilor!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button