valorile familieiviaţa de familie

Dana Buzăianu: Anul trecut mi-a întărit convingerea că greul unei familii mai mari nu rămâne nerăsplătit

de Redacția Stiripentruviata.ro

Dana Buzăianu, soția realizatorului Radu Buzăianu de la B1 TV, a postat pe Facebook un mesaj de recunoștință pentru puterea cu care a reușit să treacă peste un an dificil, anul 2020. Explicația pe care o dă puterii familiei ei este una profundă.


„Nu prea am pus mult preț pe seara de revelion de-a lungul timpului. Chiar îmi aduc aminte că într-un an am ajuns la o petrecere atât de searbădă, încât am rezistat cu greu până la ora 12 noaptea, apoi am plecat și ne-am uitat acasă la filme.

Aseară însă, după tot anul acesta bulversant, am sărbătorit în familie cel mai petrecăreț, amuzant, relaxant, elegant și retro revelion. 🙂

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anul care a trecut mi-a dat o determinare pe care nu am mai simțit-o de mult timp, mi-a întărit convingerea că greul unei familii mai mari nu rămâne niciodată nerăsplătit, iar învoirea cu Dumnezeu, atât de ușoară în vorbe și atât de delicată când e de pus în practică, ne poate duce pe drumuri la care nici nu ne-am gândit.

Vă doresc un an cu mai bine pentru fiecare!
La mulți ani!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button