familieMarxism cultural

Cum e posibil ca tinerii frumoși și liberi să creadă că în întrebarea de la referendum PSD a ascuns ceva

Reacție primită pe email de la un cititor Stiripentruviata.ro:


Că unii tineri frumoși și liberi sunt convinși ca PSD minte mereu, e de înțeles.

Că unii tineri frumoși și liberi cred că PSD vrea să treacă legile justiției sau alte legi cu orice chip, e de înțeles.

Dar că majoritatea tinerilor frumoși și liberi refuză să citească explicațiile prezentate pe net, în ziare, în secțiile de votare și în alte mii de locuri, accesibile la două clicuri distanță sau la butonul telecomenzii, e greu de înțeles.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să crezi în continuare că PSD a ascuns în întrebarea de la referendum legile justiției, când, chiar dacă nu ai studii juridice, ai făcut sociologie, comunicare, jurnalism, litere, științe politice, marketing, este profund împotriva rațiunii.

Și atunci, cum se face că, la o masă de 6 tineri, studenți sau de câțiva ani cu job, erau toți convinși de ceva irațional?

Poate pentru că s-au mințit înainte și s-au obișnuit să nu mai detecteze anumite tipuri de minciună? Poate pentru că urăsc? Poate pentru că se consideră noua elită, care își produce propriul adevăr și îl impune celorlalți?

Ce vor face ei în viitor cu puterea pe care o vor avea? Referendumul e mai mult decât despre căsătoria bărbat-femeie, mai mult decât despre libertatea de expresie.

Referendumul este un turnesol care arată corupția rațiunii și cei care o văd ar trebui să se simtă datori să facă ceva pentru cei corupți în acest mod, care te bagă zâmbind în închisoarea neadevărului, iraționalului, a minciunii totale.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button