familie

Reacție pe Facebook despre decizia PNL de contestare a Legii Referendumului: „Am impresia că PNL vrea să ajungă la procentul USR”

O utilizatoare de Facebook din București a comentat decizia PNL de a ataca la CCR legea de organizare a referendumului pentru căsătorie (clarificată în regim de urgență și votată de majoritatea PSD de la Camera Deputaților):

Am impresia că PNL vrea să ajungă la procentul USR. :). În stilul ăsta data viitoare vom avea PSD la putere cu 60% și ALDE cel mai puternic partid al opoziției.

Later edit: Revizuirea constituției poate fi votată și supusă aprobării prin referendum și pe actuala formă a legii referendumului, chiar dacă modificările la aceasta din urmă vor fi contestate de PNL la CCR. Să vedem ce decide PSD, dacă așteaptă verificarea constitutionalității modificărilor la legea referendumului și desfășurarea acestuia să aibă loc ulterior, pe legea modificată sau merge înainte, pe legea veche (ce presupune riscul altor mici posibilități de amânare).
Sper ca la revizuire PNL să voteze cu cap politic.

Citește și Fără sa vrea, PNL probabil va amâna referendumul pentru familie

Citește și Ludovic Orban, președinte PNL: „Sunt un susținător al familiei tradiționale, e forma în care noi, oamenii, suntem chemați să ne așezăm în viață”


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button