familie

CEC Bank premiază cu 155 de euro fiecare copil născut în data de 24 noiembrie 2019, când banca împlinește 155 de ani

de Redacția Stiripentruviata.ro

CEC Bank acordă câte un premiu de 155 de euro pentru copiii născuți în data de 24 noiembrie 2019, zi în care banca împlinește 155 de ani.

Premiul se acordă pentru fiecare copil născut în 24 noiembrie 2019 (inclusiv gemeni, tripleți), cu condiția ca părintele care face dovada nașterii (certificatul de naștere al copilului) să aibă cel puțin 18 ani, să aibă domiciliul în Romania și să fie de acord sa-si deschidă un cont cu card de debit Visa atasat, pentru virarea premiului.

Se acordă un singur premiu pentru fiecare nou născut, scrie în regulamentul campaniei. Pe card va fi virat echivalentul în lei al sumei brute de 155 de euro. Campania are loc în perioada 24 noiembrie 2019 – 31 decembrie 2019.

Ar fi frumos dacă toate băncile din România și-ar serba în fiecare an aniversările prin astfel de inițiative. Și, de ce nu, poate se alătură cu inițiative de sprijin și autoritățile din administrația centrală, pentru a încuraja părinții și familiile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button