familie

„Cred că am ajuns în Rai” – Un bărbat de 61 de ani fără adăpost își reîntâlnește familia după 24 de ani

Jose Lopez, 61 de ani, un bărbat fără adăpost, s-a reunit cu familia sa după 24 de ani, cu ajutorul unui ofițer de poliție inimos. Lopez a pierdut legătura cu familia după ce a plecat din New Jersey în Miami (statul Florida) în urmă cu 24 de ani. Aici a suferit mai multe accidente vasculare cerebrale, în urma cărora și-a pierdut memoria și a ajuns până la urmă pe străzi.

După 24 de ani a început să îi revină câte ceva din memorie și și-a amintit că are două fete, iar familia lui este din New Jersey. Și-a cheltuit toți banii din contul de ajutor social pentru un bilet de tren spre New Jersey. Ajuns la  Secaucus Junction (cel mai mare nod de cale ferată din statul New Jersey), Lopez a intrat în panică, deoarece nu-și putea aminti adresa unde locuia familia sa. Din fericire a fost găsit de către un lucrător din cadrul departamentului poliției care acordă asistență persoanelor care se confruntă cu crize de sănătate mentală. Acesta l-a condus pe Lopez la sediul poliției de transporturi pentru a primi ajutor. Aici a fost preluat de ofițerul Sean Pfeifer, care a încercat să-l ajute să dea de urma familiei sale.

Tot ceea ce își amintea Lopez era un nume de localitate, Bradley Beach. Pfeifer a sunat la mai multe zeci de numere de telefon din Bradley Beach. La numerele unde i-a răspuns robotul, Lopez a lăsat mesaje. Unul dintre aceste numere s-a dovedit a fi al uneia dintre fiicele lui Lopez. După ce a ascultat mesajul, aceasta l-a sunat pe Pfeifer și au aranjat întâlnirea cu tatăl dispărut fără urmă de 24 de ani. Pfeifer i-a plătit lui Lopez frizerul și i-a cumpărat haine noi.  

Revederea a fost emoționantă și fericită. Lopez nu și-a întâlnit doar fiicele, ci și nepoții. „Cred că am ajuns în Rai”, le-a spus Lopez reporterilor. În prezent, Lopez stă la fetele lui, până când acestea vor reuși să-i găsească o locuință prin apropiere. De asemenea, poliția l-a ajutat să se înscrie într-un program de sprijin pentru cei cu probleme de sănătate mentală.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: goodnewsnetwork.org


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button