familie

Corina Săcrieru: „Toată viața mea am crezut în luptele drepte, dar dezinformările și manipulările nu mai pot fi combătute prin contraargumente logice și juridice”

Corina Săcrieru, purtător de cuvânt al Coaliției Pentru Familie, a vorbit în această seară într-o dezbatere pe tema referendumului moderată de Vasile Bănescu la Trinitas TV despre manipulările și dezinformările folosite de activiștii anti-referendum, despre afișele false și zvonurile răspândite în ultima perioadă.

Două dintre aceste afișe sunt prezentate mai jos și falsitatea lor este absolut șocantă, pur și simplu nu au nici o legătură cu demersul CpF și cu Referendumul pentru precizarea definiției căsătoriei.

„Toată viața mea am crezut în luptele drepte, iar sentimentul că acest referendum este încercarea de diagnosticare a societății românești a devenit evident. Dacă dezinformările și manipulările de până acum erau unele care puteau fi combătute prin contraargumente logice și juridice evidente, care spulberau dezinformarea și manipularea din toate etichetele nedrepte care s-au pus asupra acestui demers, în ultima perioadă aceste dezinformări și manipulări s-au dezvoltat într-un boicot.”

În ultimele zile în mediul online au apărut numeroase materiale false pe tema referendumului, printre care afișe cu ofițeri naziști care pretind că susțin căsătoria naturală și fluturași cu sigla Coaliției pentru Familie care propun diverse referendumuri „de interzicere”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

 

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button