eutanasie

Conștientă, deși în comă. După ce au deconectat-o de la aparate, a șoptit: „Sunt o luptătoare!”

În februarie 2016, Steven Pellettiere-Swapp și-a găsit mama, pe Lyndee Pellettiere-Swapp, o americană în vârstă de 45 de ani din statul Arizona, inconștientă pe podea.

Băiatul a chemat imediat Ambulanța. După 12 zile, medicii au spus că femeia nu mai avea nicio șansă. Pierduse lupta… După ce au anunțat familia, aceștia le-au recomandat să o decupleze de la aparatele care o mențineau în viață.

În tot acest timp, soțul nu a părăsit-o nicio clipă… Nici măcar nu mânca, o veghea zi și noapte și îi șoptea: „Trebuie să lupți! Vreau să lupți pentru viața ta! Trebuie!”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio șansă de a-și reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi. Ea era totul pentru el!

După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soțul ei. Dorind să-i respecte dorința, aveau să-i doneze și organele.

În scurt timp, familia a venit să-și ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a șoptit, sleită de puteri: „Sunt o luptătoare!”

Trăia și nu era pregătită să părăsească această lume. Când și-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conștientă în toate cele 12 zile de comă. Și-a auzit nepoții citindu-i, a simțit cum era mângâiată de soțul ei pe obraz, ba chiar ținea minte discuțiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.

„Dacă nu ești conștient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toți cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbească încontinuu cu cei aflați în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee.

La un articol despre cazul respectiv publicat în presa din Arizona două cititoare au comentat că și ele au fost în comă și auzeau sau chiar vedeau tot ce se întâmpla în jurul lor.

Sursa originală: Arizona Family
Traducerea: Realitatea.net

Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button