teoria genului

Conferința „Freudo-Marxismul: Noua utopie”

Conferinta 30 ianuarie.cdr

În data de 30 ianuarie 2015, ora 16:00, Centrul de Economie Politică și Afaceri „Murray Rothbard” din cadrul Universității Româno-Americane, împreună cu Centrul de Cercetări în Relații Economice Internaționale din cadrul ASE, vă invită la Sala Senatului Universității Româno-Americane pentru conferința „Freudo-Marxismul: Noua utopie”.

Aceasta va fi susținută de domnul Andrei Dîrlău, doctorand al Universității 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, împreună cu domnul prof. univ. dr. Alexandru Popovici de la Universitatea Româno-Americană și domnul asist. univ. Laurențiu Gheorghe, de la Universitatea București.

Adresa Universității Româno-Americane este: Bd Expoziției nr. 1B, Sect. 1, București

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Sala Senatului, unde va avea loc conferința, se găsește la etajul 1 al Corpului B.

Mai multe informații la telefon 0372.120.265


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button