avort

Concurs video – “Fiecare viață contează”

Organizațiile Live Action, Students for Life of America și The Protect Our Girls Coalition au inițiat concursul video “Fiecare viață contează”. Organizatorii vor să ofere posibilitatea de a fi auziți celor care doresc să vorbească despre viață. 

Videoclipul trebuie să aibă maxim 5 minute, să conțină mărturia cuiva care a supraviețuit avortului și motivele pentru care fiecare ființă umană este prețioasă, importantă și merită protecție. În film poate fi vorba și de o altă persoană pe care ați cunoscut-o și despre impactul pozitiv pe care l-a produs asupra celor din jur. 

Termenul limită pentru trimitere a filmulețelor este 29 iunie 2012.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Mai multe detalii sunt disponibile aici.Concursul de creație este parte a campaniei împotriva avortului bazat pe genul copilului, căruia în întreaga lume îi cad victime în special fetițele. Materialul video care urmează este o filmare realizată de Live Action într-o clinică de avorturi în care, deși avortul pe bază de sex este ilegal în statul pe teritoriul căruia se află clinica, personalul acceptă avortarea unei fetițe doar pentru că mama își dorește un băiat. În cadrul campaniei au fost realizate și alte filmări despre practicarea ilegală a avortului pe bază de sex în Statele Unite, pe care le puteți vedea la adresele de mai jos.Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button