familie

Comentariu la o analiză din „Adevărul” despre referendumul pentru căsătorie: „În Franța au protestat împotriva (căsătoriei „pentru toți”) peste un milion de francezi, oare ei nu mai sunt europeni?”

 „Adevărul” a publicat de curând o analiză care concluzionează că referendumul pentru căsătorie ar reprezenta o chestiune de securitate națională nu pentru că este vorba despre viitorul familiei românești, ci pentru că problema ar putea fi instrumentată de regimul Putin în favoarea consolidării influenței acestuia în România.

Redăm (cu sublinierile redacției) răspunsul comentatorului gogu58 la alegațiile din articol:

Creștini versus europeni și invers. Este greu de inteles de unde „versus”, in Europa nu mai exista crestini, singurii ramasi sunt cei din Romania ? Cred ca este falsa ideea ca si prin tarile din Europa unde famila poate fi din el+el sau ea+ea toti cetatenii acelei tari au fost de acord. In Franta au protestat impotriva peste un milion de francezi, oare ei nu mai sunt europeni ? In mod fals cei din LGBT incerca sa insinueze ideea ca exista o distincție între a fi creștin și a fi european.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Clic aici pentru comentariile despre analiza LARICS postate de cititori la adevarul.ro

Citește și O bucureșteană pe Facebook, despre analiza LARICS: Organizațiile pro-homosexualitate și pretins pro-europene par să fi făcut fix jocul forțelor pe care pretind că le combat (cele ale lui Putin)


Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură și violență. Dar, după cum confirmă și CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă și libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără și avortul sau atracția pentru persoane de același sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de amenințarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

DONEAZĂ !

Asociația ProValori Media
RO18RZBR0000060016473191- RON
RO85RZBR0000060016473246 – EUR

Dragă cititorule,
Foarte multă lume se bate pentru atenția ta, dar noi nu putem face asta.
Așadar, îți lăsăm deplina libertate de a alege să ne urmărești sau nu.
Ne străduim să adunăm la un loc, fără conformism, teamă sau prejudecăți,
informațiile relevante pentru tine, familia ta și alegerile tale.
Pentru a ți le proteja și păstra, trebuie să fii în primul rând informat.
Dacă ți se pare că informările și analizele pe care le selectăm sunt utile pentru viața ta
și se pot dovedi necesare în dezbaterea publică din România,
te invităm să faci cunoscut site-ul nostru și altora
și să susții financiar, după posibilități,
continuarea și profesionalizarea demersului nostru.
Cu recunoștință,
Redacția Stiripentruviata.ro
Știri pentru viață, pentru femeie, pentru familie

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

One Comment

  1. Daca in Franta era un referendum, scorul era 80% pentru familia normala, dar Hollande socialistul a insistat sa ignore vointa populatiei falsificand inclusiv pozele luate din elicopter de ministerul de interne. 14 fotografii trucate au fost publicate atunci de politie incercând sa demonstreze ca n-au fost decât 300 000 la manifestatie, dar s-a facut trei expertize externe (Elvetia, Canada, Olanda) care au dovedit ca pozele sunt trucate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button