dizabilităţidizabilităţi fizice

Cel mai frumos cadou de ziua lui Mihai Neșu: o donație pentru centrul de recuperare pentru copii

de Redacția Stiripentruviata.ro

Uneori, oamenii aparent neputincioși realizează mai mult decât cei în putere. Fostul fotbalist Mihai Neșu și-a descoperit puteri noi de a face binele. El a rugat românii să-i dăruiască de ziua lui, pe 19 februarie, o donație cât de mică pentru proiectul său de suflet: un centru de recuperare dedicat copiilor cu dizabilități. Redăm mai jos mesajul lui postat pe o platformă de strângere de fonduri.


„Buna dragi prieteni!

Din 2011, de cand m-am accidentat si am ramas paralizat, am devenit dependent de cei din jur. Adica de voi!

Si, in ciuda faptului ca se zice ca toti te lasa la greu, voi sunteti de 9 ani alaturi de mine, tot mai multi, tot mai buni, ma ajutati mereu si in fiecare an de ziua mea mi ati daruit tot ce mi am dorit.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine. Dar imi doresc pentru copiii cu dizabilitati si parintii lor.

Imi doresc sa aiba un loc minunat unde copiii sa faca terapie dar sa se simta ca la joaca, bucurosi, fericiti, iar parintii lor sa se simta relaxati ca n vacantele la extra all inclusive 🙂

Imi doresc pentru ei un complex de recuperare cu sali de terapie ultra performante, bazin, gradini senzoriale, ferma de animale, gradini cu legume si pomi fructiferi, locuri de joaca adaptate pentru ei si bineinteles cazare pentru cei de departe.Si toate in regim caritabil.

Pentru ca acest vis sa devina realitate, Fundatia Mihai Nesu a demarat o strangere de fonduri pentru a aduna suma necesara construirii complexului, care se ridica la 3.5 milioane de euro.

Pana acum tot cu ajutoru vostru am strans aproximativ 400.000 de euro si am achizitionat terenul. Ca sa strangem si restul sumei avem nevoie de voi, avem nevoie de mai multi prieteni.

Asa ca de ziua mea care urmeaza pe 19 februarie va rog nu mi luati nimic ci sa faceti o donatie pentru ca acesti copiii minunati cu dizabilitati sa aiba sansa la un viitor mai bun.

Sau daca nu puteti dona aici, trimiteti un SMS la 8844 cu cuvantul CRED si donati 2 euro pe luna pentru ca acest proiect sa prinda viata.

Va multumesc din suflet pentru toata dragostea voastra si va doresc numai bine.

Doamne ajuta!

Cu dragoste si bucurie, Mihai Nesu!”


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button