pedofilie

Capital.ro. Prieten al olandezului Joop Visscher: „Cred că este o rețea.” Ar trebui investigată firma Centric

„Cine l-a dus pe Joop Visscher în România?”, a fost prima întrebare pe care Capital.ro i-a adresat-o prietenului pedofilului olandez Joop Visscher, principalul suspect în crima din Dâmbovița, a cărei victimă a fost o fetiță de 11 ani, Andreea Fieraru.

Prietenul le-a declarat jurnaliștilor români, sub protecția anonimatului:

Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație.”

Centric este o companie IT care are sediul la Iași, locul unde se presupune că pedofilul a agresat prima fetiță, care din fericire a scăpat cu viață. Probabil de atunci olandezul a început să frecventeze țara noastră și cineva trebuie să-i fi deschis „apetitul” pentru copile.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

„Nu cred că a fost doar de patru ori în România. Eu știu că mergea destul de des. Joop era un afemeiat, era mereu în contact cu multe femei. L-am perceput ca pe un tip lipsit de empatie. Nu-i părea rău că rănește. Îmi era prieten, dar părea că nu-l mișcă nimic atunci când venea vorba de femei. În România îi plăcea mult. Era încântat de femei. O dată mi-a spus că a băut o sticlă întreagă de votcă într-o singură seară”, le-a mai spus olandezul jurnaliștilor români.

Acesta le-a mai confirmat că olandezul trăise o copilărie de abuzuri. O parte din situație a fost descrisă și de mama lui într-o carte publicată în Olanda, unde aceasta scrie că l-a cunscut pe tatăl lui Joop într-o clinică de psihiatrie. Tatăl era alcoolic și uneori o obliga să se prostitueze.

Prietenul lui Joop mai spune că acesta era în copilărie bătut cu scândura și încuiat ore în șir în dulap fără lumină. „La începutul acestui an chiar ne-am văzut și mi-a povestit la un moment dat că se poartă urât cu femeile, le înșeală, le agresează pentru că așa a făcut și tatăl lui și i se pare normal”, a dezvăluit prietenul.

Acesta a mai spus:

Joop se schimba total când consuma alcool și droguri. Era alt om, dar în rest avea un comportament normal. Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva. Știam că are un trecut cu TBS (un spital unde sunt internate persoane care au fost închise pentru diverse agresiuni sexuale). L-am întrebat o dată de ce a fost închis, dar a trecut imediat la alt subiect și mi-a răspuns scurt: n-am avut niciodată nimic cu femei sau copii”.

Joop Visscher avea o fiică de care era foarte mândru și le povestea tuturor despre ea. O iubea mult, le-a mai spus bărbatul jurnaliștilor de la Capital.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button