pedofiliepornografietrafic de persoane

Canada: Rețea de pedofili arestată, 400 de copii traficați pentru exploatare sexuală. Mulți traficanți erau lucrători de tineret

toronto-police

O rețea de pedofilie din Canada a fost trimisă în judecată după o operațiune complexă desfășurată de Poliția din Toronto.

Au fost eliberați 400 de copii – unii foarte mici – care erau exploatați sexual și filmați în timpul unor acte sexuale pe care polițiștii le-au calificat drept „oribile… printre cele mai cumplite văzute vreodată”.

S-au făcut 348 de arestări, dar numărul celor implicați va continua să crească odată cu executarea mandatelor de arestare internaționale. Imaginile filmate erau vândute în străinate, iar veniturile erau de ordinul milioanelor.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Cel mai alarmant fapt este că mulți dintre cei arestați erau lucrători sociali de tineret și alte persoane care aveau relații apropiate, în mod oficial, cu copiii pe care ajungeau să-i introducă în rețea pentru exploatare.

Sursa: NBC News

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button