adolescenţi

Bărbat arestat în Gorj: i-a cerut unei adolescente imagini intime, apoi a șantajat-o cu ele ca să o oblige la relații sexuale

de Redacția Stiripentruviata.ro

O adolescentă de 18 ani din județul Gorj s-a împrietenit pe net cu un bărbat matur, care a convins-o să-i trimită imagini intime. Ulterior, bărbatul a încercat să o convingă să întrețină relații intime cu el, amenințând că, în caz contrar, va face publice fotografiile pe care aceasta i le-a trimis.

Fata nu s-a lăsat intimidată. L-a reclamat la poliție, iar bărbatului i-au fost confiscate dispozitivele electronice și i s-a făcut dosar penal pentru șantaj.

Așadar, fetelor, nu uitați că cei care vă cer imagini compromițătoare pe net nu vă iubesc. Și, orice greșeală ați face, nu persistați în ea. Curaj și nu cedați!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button