pedofilie

Avocata Ingrid Mocanu despre cazurile Caracal și Dâmbovița: „Procurorii care au cauzat moartea a două copile zburdă liberi. Eliminați loazele astea dintre voi, măi magistrați!”

Avocata i-a făcut praf pe anchetatori în contextul în care pedofilul olandez din Dâmbovița a venit de mai multe ori în România și ar mai fi avut o victimă, la Iași, în 2016:

„Deci pedofilul olandez a mai agresat sexual o copilă, iar procurorii aveau absolut toate datele lui de identificare, inclusiv imagini și număr de la mașina închiriată. Nu au luat nicio măsură, iar fetița din Dâmbovița a fost ucisă.

La fel cum aveau datele în cauza Melencu. Iar acei procurori, ale căror inacțiune și lipsă de responsabilitate au cauzat moartea a cel puțin două copile zburdă liberi prin țară. În aceeași țară în care ”abuzatorii în serviciu”, ce semnau hârtii care nu erau conforme opiniei juridice a unui procuror DNA (unii cu doi-trei ani vechime și cu trei dosare de furt de găini la activ) înfundau aresturile pe capete.

Și ăia care arestau în disperare (mai exact, care fabricau dosare pe capete judecătorilor obligați să aresteze) și ăștia care lăsau criminali să își desăvârșească operele, se plimbă pe ici, pe colo, și nu explică nimic nimănui, ba chiar continuă să ”instrumenteze” dosare… probabil în același stil desăvârșit.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Asta este ”justițea” cu care se fălesc corifeii statului de drepți?

PS – Dacă vreți pensii și salarii mari, eliminați loazele astea din rândul vostru, măi magistrați! Nu avem de ce să plătim complicii criminalilor copiilor noștri!”

Sursa: Capital.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button