viaţa de familie

Atenție, mămici! Laptele praf de la Lactalis, retras de pe piață după ce s-a descoperit că este infestat cu Salmonella

Agerpres, 10 decembrie 2017 – După ce 20 de sugari, toți cu vârsta sub șase luni, au fost infectați cu bacteria Salmonella, autoritățile franceze au interzis vânzarea și au cerut retragerea unor formule de lapte praf și altor produse alimentare pentru copii fabricate de concernul francez Lactalis.

Retragerea afectează și produsele firmei importate în România. În România, Lactalis este lider de piață, după ce a cumpărat brandurile de lactate LaDorna, Albalact și Covalact.

Intoxicația cu Salmonella are loc la trei zile după consumul de produse infectate. Simptomele sunt gastroenterită, însoțită de vărsături, diaree și — în majoritatea cazurilor — febră. Părinții trebuie să consulte un medic imediat.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button