libertate de conștiință

Asia Bibi ar fi fost eliberată și îmbarcată într-un avion cu cea mai probabilă destinație Europa

Avocatul Asiei Bibi, Saif-ul-Malook, a declarat pentru Agenția France Presse că femeia creștină ar fi fost eliberată și îmbarcată într-un avion cu destinație nedezvăluită în cursul zilei de miercuri, 7 noiembrie 2018.

După protestele violente de stradă ale islamiștilor, care cereau spânzurarea femeii, avocatul ei a primit amenințări cu moartea și s-a refugiat deja în Olanda.

Vicepremierul italian Matteo Salvini declarase că va face tot ce este omenește posibil pentru ca Asia și familia ei să se refugieze în Italia în siguranță. Și Antonio Tajani, Președintele Parlamentului European, printr-un mesaj pe Twitter, a invitat-o cât mai curând pe femeie în Parlamentul European împreună cu familia.

Asia Bibi: Curtea Supremă din Pakistan anulează pedeapsa cu moartea pentru creștina condamnată pentru blasfemie

Asia Bibi, o mamă creștină din Pakistan, eliberată după o condamnare la moarte și 9 ani de închisoare

„Miracolul” migranților ilegali: Devin europeni în spirit de cum calcă pe teritoriul UE?

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button