Uncategorized

UPDATE. Armata SUA: Militarii care nu se mai identifică cu genul masculin vor putea folosi toaletele, dușurile și vestiarele femeilor

Foto: Facebook.com/USarmy
Foto: Facebook.com/USarmy

UPDATE, 26 iulie 2017: Președintele SUA, Donald Trump, Comandantul Suprem al Armatei SUA, a anunțat pe Twitter:

După consultarea cu generalii și experții militari, vă informez că Guvernul Statelor Unite nu va accepta și nu va permite indivizilor transsexuali să facă parte, în orice calitate, din armata SUA. Armata noastră trebuie să se concentreze pe o victorie decisivă și copleșitoare și nu poate fi împovărată de costurile medicale imense și de perturbările pe care le-ar implica prezența transsexualilor în armată.

 


LifeSiteNews, 12 iulie 2017

Un nou regulament al Armatei SUA introdus de fostul președinte Obama va obliga femeile să accepte (cu “respect”!) în toaletele, dușurile, vestiarele și dormitoarele lor bărbații care, deși nu și-au făcut operație de schimbare de sex, simt că se identifică cu genul feminin.

military_transgender_regulations_645_487

 

Secretarul pentru Apărare James Mattis a amânat introducerea acestui regulament cu șase luni, dar conservatorii cer eliminarea lui cu totul.

Vicky Hartzler (de la Partidul Republican), reprezentanta statului Missouri în Congresul SUA, care prezidează Comisia de Supraveghere și Inspecție pentru Armată a Camerei Reprezentanților SUA, consideră regulamentul „prost conceput” și ” incorect”, mai ales că, prin reforma sănătății a fostului președinte Obama, serviciile de operație de schimbare de sex sunt incluse în asigurarea medicală oferită militarilor:

Recrutarea de persoane transgender sau permisiunea acordată militarilor care deja sunt în armată să-și facă tranziția la alt sex îi obligă pe plătitorii de taxe să suporte din buzunarul lor costuri foarte marit pentru operație, tratamente hormonale pe viață și alte operații adiționale.

Reprezentanta republicană a estimat că, în următorii 10 ani, numai costurile pentru operațiile de schimbare de sex pot ajunge la 1,35 miliarde de dolari pentru armată – bani cu care armata ar putea cumpăra 13 bombardiere F-35.

Publicația The Federalist, care a lansat dezvăluirile despre acest nou regulament, a scris:

Noul regulament acordă prioritate sentimentelor subiective în detrimentul pregătirii de luptă și inversează ordinea militară prin plasarea nevoilor individuale deasupra bunăstării unității de luptă.

 

Citește și Compania de transport londoneză schimbă apelativul de „Doamnelor și domnilor” din anunțurile sale, ca să nu-i mai jignească pe radicalii de extremă stângă și pe cei care nu se identifică cu un gen clar

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button