familie

Are sindromul Down, dar este un sprijin real pentru familia lui adoptivă

La cei patru ani Simon Clark îi ajută pe părinții lui la creșterea celorlalți frățiori diagnosticați cu diferite dizabilități. Simon are sindrom Down dar înțelege și se descurcă perfect să-i hrănească sau să-i îmbrace pe ceilalți din familie.  Unul dintre frați săi suferă de paralizie cerebrală și este ținut la pat.

După ce a fost luat de familia adoptivă din Bulgaria, Simon s-a integrat foarte bine și pare că se bucură de fiecare zi alături de părinți și de frățiorii lui.

„Luna trecută, Simon sa alăturat familiei noastre din Bulgaria. Este al patrulea copil bulgar pe care eu și soția mea l-am adoptat.”

„A început imediat să se joace și să aibă grijă de frații săi.  De când Simon a devenit membru în familia noastră, zilele au devenit mai lungi, mai frumoase și mai pline de speranță. El mă inspiră pentru a fi un părinte bun”, spune mama celor patru.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013
Sursă: a1.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button