familie

Sute de copii din județul Vaslui au petrecut Ziua Copilului cu daruri și jocuri la Episcopia Hușilor

Câteva sute de copii din județul Vaslui au petrecut cea mai frumoasă zi de 1 Iunie la Episcopia Hușilor, unde s-au rugat, s-au jucat și au primit daruri și binecuvântări de la PS Ignatie și Arhimandritul Mina Dobzeu, cel care l-a botezat pe Nicolae Steinhardt.

Unii copii au recunoscut cu lacrimi în ochi că sunt foarte rare clipele în care au timp de joacă, pentru că muncesc în gospodăria părinților sau la câmp.

PS Ignatie a spus:

Dacă noi am putea ajunge să fim ca acești minunați copii, adică sinceri și bucuroși și buni, am fi mai aproape de Dumnezeu. (…) Sf. Ioan Gură de Aur ne zice că zâmbetul unui copilaș este pentru mamă ca o rugăciune pentru Dumnezeu. Așa să dea Dumnezeu, ca toate zâmbetele copilașilor noștri să fie rugăciunea noastră! (…)

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Trebuie o aplecare specială spre ei, să le vorbiți despre Hristos, să vă vadă rugându-vă, să transmiteți credința copiilor voștri cu toată responsabilitatea! Nimic să nu puneți mai presus de copiii voștri, nici cariera, nici banii, nimic altceva! Faceți-vă vreme de ei, (…) de investiția în ei vă veți bucura o viață întreagă, pe când toate celelalte pier.

Noua conducere a Episcopiei Hușilor a demarat mai multe proiecte sociale pentru copiii din familii cu posibilități materiale reduse și pentru cei cu rezultate deosebite la învățătură.

FOTO

Sursa: Stiriest.ro


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button