familie

Andrei Manea: De ce DA la referendum

La conferința de presă a Coaliției pentru Familie din 1 octombrie 2018, Andrei Manea, susținător al Comitetului Cetățenesc de Inițiativă, a subliniat cu privire la opțiunile de vot:

„Toți cei care doresc ca în Constituția României căsătoria să fie definită ca uniunea dintre un bărbat și o femeie trebuie să voteze DA”.

Nevoia de a vota DA este cu atât mai stringentă cu cât la Curtea Constituțională a României (CCR) a existat o opinie prin care unul dintre judecători a spus că actuala Constituție ar permite deja căsătoria între persoane de același sex.

Ce să-i răspundem judecătorului Dănileț când mai spune că CCR a interpretat deja sensul cuvântului „soți”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button