familie

Andreea Smicală a luat BAC-ul din Finlanda în avans și cu un calificativ maxim

Medicul român Camelia Smicală a anunțat pe Facebook că fiica sa mai mare, Andreea (foto dreapta sus), a luat examenul echivalent al Bacalaureatului la un liceu de elită din Finlanda, cu un an în avans și cu nota maximă.

Între timp, frații mai mici ai Andreei, Mihai și Maria Smicală (foto stânga sus), continuă să fie reținuți abuziv, împotriva voinței lor, în sistemul de protecția copilului din Finlanda.

Iată ce a scris Camelia Smicală, mama lor (foto centru sus), pe Facebook:

Azi e despre Andreea. Andreea este la un liceu de elită, unul din top 5 în Finlanda. Anul viitor are Bacalaureatul. BAC ul in Finlanda are 4 materii, dintre care limba finlandeză sau suedeză sunt obligatorii.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Andreea e fiică – mea😁❤️Așa că, a decis sa dea BAC – ul la 7 obiecte, a cerut și a primit dispensă sa dea examenul la limba finlandeză anul acesta, adică cu un an mai devreme. A învățat 3 cursuri de una singură. Și a luat „L”, laudatur, echivalentul a 10 în România. 💞

După ce a fost chinuită la fel ca noi #Toți4

Camelia Smicală pe Facebook


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button