familieMarxism cultural

Camelia Smicală crede că vizitele copiilor vor fi sistate. Cum le-a călcat iar Finlanda drepturile în picioare

În seara de 16 noiembrie 2018, Camelia Smicală a scris pe Facebook că vizitele copiilor vor fi sistate și se declară învinsă, adăugând că se va retrage din viața publică.

Ea crede că se luptă cu un întreg sistem care nu îi lasă nicio șansă.

Reamintim că reclamația pe care a depus-o la CEDO a fost respinsă fără a se oferi nicio motivare.

Iată cel mai recent mesaj al acestei mame disperate pe care statul român nu a sprijinit-o cât ar fi putut:

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Pentru că nu ne-au mai lăsat nici o speranță de a a fi salvați, mă retrag din” viața publică „. Am încercat tot, dar cu două țări și o Uniune Europeană nu am nici o posibilitate să mă lupt.

Cel mai probabil că vineri ne vor sista întâlnirile.

Ultima șansă de apel pe plan” legal”a fost epuizată fost epuizată: lui Mihai I s-a dat dreptul de a face apel, conform legii, socialul i-a pus la dispoziție chiar și un avocat, conform legii.

Numai că, acel avocat a fost numit de către social, „a avut timp” să se întâlnească cu Mihai doar exact în ultima zi în care se putea face apelul ȘI A OMIS SĂ FACĂ APELUL, așa că acesta s-a prescris. Deci, copii sunt condamnați la închisoare

Mai avem „o șansă” să facem apel la CEDO în timp de 4 luni dar nu s-a găsit nici un avocat probono care să o facă. Și, în plus, încrederea mea în CEDO (care ne-a dizolvat 3 dosare) e undeva la minus infinit.

Pe pagina de facebook al lui Mihai, prietenii au postat un video cu un pui de ursuleț care se chinuia să urce un munte să ajungă la mama lui. Acest video a fost șters de 3 ori de pe pagina lui Mihai, însă, în 10 minute după aceea, era prezentat la știrile naționale finlandeze. Dovada că suntem urmăriți și deranjam la nivel înalt.

Faptul ca ambasadorului României la Helsinki I se interzice în continuare să vadă copiii(care sunt cetățeni români ținuți captivi, împotriva voinței lor în Finlanda), iar ambasadoarea Finlandei face ce vrea în România, e o dovadă în plus că România se consideră inferioară Finlandei.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați susținut și îmi cer scuze! Mai mult nu am putut😪


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button