familie

Ana Corina Săcrieru: „Pentru prima dată în istoria recentă a acestei țări creștinii sunt o forță”

Duminică seara, la sediul Coaliției pentru Familie a avut loc declarația de presă a Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru Revizuirea Constituției. Ana Corina Săcrieru a declarat:

În ciuda faptului că a fost o campanie nu de 30 de zile, ci înjumătățită, iar boicotul a fost până în ultima clipă a acestei zile.

În ciuda faptului că mulți oameni nu au găsit secția de votare, nu au găsit afișul Autorității Electorale Permanente, iar de 48 de ore primim mărturii despre cum au fost oamenii împiedicați să voteze, totuși, atât de mult valorează căsătoria, copiii și mărturisirea de credință pentru cei 4 milioane de români, încât nu au putut fi manipulați și au dovedit că pentru prima dată în istoria recentă a acestei țări creștinii sunt o forță.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button