adolescenţi

Alexandra Măceşanu figurează în noul catalog școlar. Colegii au purtat tricouri cu poza ei și i-au păstrat un loc liber în bancă

Alexandra Măceşanu, adolescenta răpită la Caracal, figurează în continuare ca elevă a Liceului „Mihai Viteazul” din acest oraș, iar colegii i-au păstrat un loc liber în bancă, informează Mediafax.ro. Colegii de clasă au venit la festivitatea de deschidere a anului şcolar purtând tricouri cu chipul Alexandrei.

„Alexandra este eleva noastră, pentru că nu avem ceva oficial. Nu putem spune că nu mai este, pentru că nu avem ceva oficial din parte autorităţilor. În acest moment ea este dată dispărută…”, a declarat Valentina Ciulavu, managerul Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal. Aceasta a adăugat că Alexandra absolvise clasa a 9-a cu media peste 9.


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button