familie

Adrian Papahagi: „Sunt și rămân o voce liberă. Voi continua”

de Adrian Papahagi, Facebook

Cei care se simt ofensați de libertatea cuvântului meu și de cele pe care le afirm în spațiul public sunt intoleranți și totalitari. Nu mă impresionează isteria lor.

Mi-am petrecut o lună făcând pedagogie publică. Voi continua.

Nu am în spate nimic: nici partide, nici ong-uri, nici servicii secrete, nici alte instituții, nici finanțări. Știu că e greu de crezut, într-o lume de mercenari.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Încerc să nu-l trădez pe Hristos și să nu mă mint pe mine însumi. Mă bucură solidaritatea caldă a multor oameni, mă lasă rece agresivitatea celor care mă atacă.

Sunt și rămân o voce liberă. Nu infailibilă, nu perfectă. Uneori mă bâlbâi, uneori greșesc, uneori sunt strident – dar uneori ating coarda justă.

Nu mă aliniez la vulgata oficială, nu mă intimidez ușor și nu mă vând nimănui.

Nu pot fi reeducat, e prea târziu.

Obișnuiți-vă cu asta!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button