Uncategorized

Actrița Angie Everhart vorbește public despre suferința prin care trece din cauza implanturilor mamare și a cancerului: „Am dureri în mod constant”

Câte dintre femeile care se gândesc să facă implanturi mamare știu că acestea au și consecințe care pot merge până la dureri zilnice și până la afecțiuni foarte grave, precum cancerul? Actrița Angie Everhart a vorbit luni într-o emisiune TV despre suferința prin care trece din cauza implanturilor mamare.

„Am dureri în corp în mod constant”, a recunoscut Angie.

„Am fost la 40 de medici diferiți și nu mi-am putut da seama de ce mă simțeam rău. Am fost la un specialist în imunitate, la neurolog, la un specialist în cancer – am consultat fiecare specialist din acest oraș (Los Angeles, n.r.) pentru a-mi da seama de ce simt în acest fel și nu am fost niciodată diagnosticată”.

Actrița a fost invitata talk-show-ului american The Doctors.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ea a mărturisit că a trecut prin numeroase operații și a purtat diferite perechi și mărimi de implanturi mamare motiv pentru care a avut nevoie de 4 intervenții chirurgicale pentru a le elimina.

Situația s-a înrăutățit după nașterea fiului ei Kayden, în 2009, iar la un an și jumătate a fost diagnosticată cu cancer.

Un reprezentant al artistei a confirmat în 2013 că aceasta a avut cancer tiroidian. Everhart dorește ca toată lumea să afle aceste informații pentru a ajuta la recunoașterea și prevenția cancerului, pentru a atrage atenția asupra problemelor care vin odată cu implanturile mamare.

„Am scăpat de cancer dar am încă aceleași simptome – dureri de umăr, dificultăți de memorie, dureri în corp în mod constant”, a spus Angie Everhart.

Invitat la emisiunea TV, chirurgul plastic Ritu Chopra a explicat că după ce implanturile sunt îndepărtate corpul formează o capsulă de țesut cicatricial care se poate întări, provocând durere.

Everhart a spus că are încă dureri cauzate de acea capsulă formată.

„Am încă acea capsulă acolo și mă simt oribil. Acestea sunt lucruri foarte importante despre care femeile trebuie să afle”, a subliniat actrița la The Doctors.

Sursa: FoxNews


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button