familie

Acad. C-tin Bălăceanu-Stolnici: „Vă rog să mergeți la referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci o acțiune prin care interveniți spre binele poporului român”

Acad. Dr. Constantin Bălăceanu-Stolnici ne îndeamnă să votăm DA la referendum. Video și transcriere mai jos.


Familia, așa cum o cunoaștem noi, familia nucleară, acesta ar fi termenul exact, mai bun decât „familia tradițională”, formată din tată, mamă și copil, a fost elementul social fundamental al speciei (…).

Această familie nu e o structură întâmplătoare, este absolut necesară, pentru că nou-născutul nu e capabil să se mențină în existența lui și trebuie ocrotit (…).

Creatorul, când a creat specia umană, a introdus în sistemul lui nervos însuși elementele necesare pentru a impune acest comportament social de construire a unei familii, care a fost temelia de dezvoltare a societății umane.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Familia asigură procreația și desăvârșește educația. Nu poate să desăvârșească educația decât prin punctul de vedere feminin și punctul de vedere masculin.

Sigur că în tradiția noastră românească familia este mult mai mare, cu bunicii, bunicele, părinții și copiii, un aspect care în momentul de față aproape că a dispărut și constat cu durere un atac violent și asupra familiei nucleare, venind convergent din mai multe locuri, unde se urmărește o modificare completă a culturii noastre.

Eu vă îndemn pe toți să mergeți la acest referendum să vă exprimați dorința ca în România – că nu mai acolo putem, dar fenomenul să fie general, pe toată planeta – familia noastră nucleară, formată dintr-un bărbat, o femeie și copiii lor, să fie garantată de lege, nu numai de tainele bisericii, care sunt deasupra legii, dar care prin natura lucrurilor nu se pot impune cu forța cu care se impune o lege.

E nevoie de votul dumneavoastră, pentru ca legiuitorii să fie atenți când fac legile care coordonează societatea.

Vă rog să mergeți la acel referendum, pentru că nu este o simplă formalitate, ci este, în momentul acesta, o acțiune prin care interveniți spre binele poporului român.

VIDEO

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button