adopţie

Abandonată în aeroport după naștere, la 44 de ani fosta Miss Nevada este fericită că și-a întâlnit mama

Poate fi ceva mai rău decât fii abandonată la 10 zile după naștere pe un aeroport? Poate că mai rău decât atât este ca să știi că o țară întreagă știe despre tine și, în timp ce îți vrea binele, se gândește și că cineva – adică mama ta, cel puțin – are o anumită vină că te-a lăsat acolo.

Ei bine, chiar și cel mai rău lucru poate să nu fie rău până la capăt. Ba chiar se poate încheia cu bucurie.

Elizabeth Hunterton a fost Miss Nevada 2004. Înainte de asta, în 1980, a fost fetița „Jane Doe” găsită de doi piloți pe Aeroportul Internațional Reno-Tahoe și adoptată de o famile din Reno. Iar acum, după 4 ani de când și-a găsit mama biologică, s-a întâlnit cu ea față către față, pentru prima dată după 40 de ani.

Elizabeth Hunterton a povestit pe TikTok demersurile de a se reconecta cu mama ei biologică, în 16 înregistrări. Folosind bazele de date online de ADN, ea a aflat întâi cine este tatăl ei, dar acesta decedase de trei ani. Apoi a găsit trei femei care r fi fost posibil să fie mama ei, dar nici una dintre ele nu era. În cele din urma și-a identificat un verișor de gradul doi și de la el a aflat cine este mama ei.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Câțiva ani au schimbat mailuri și mesaje, iar în ianuarie 2024 au vorbit prima dată la telefon. Într-un videoclip recent, ea a vorbit despre întâlnire.

Înainte de a se întâlni, a avut o ultimă discuție cu soțul ei, dacă e capabilă să facă față întâlnirii. „În cele din urmă, am ales curajul în locul fricii și mă bucur că am făcut-o”, a declarat pentru People.

Înainte de a pleca spre întâlnire, o întrebase pe mama ei adoptivă dacă vrea să îi transmită ceva mamei biologice. Aceasta i-a spus: „Te rog mulțumește-i pentru tine”.

Când a auzit mesajul, mama biologică i-a spus: „Am cea mai mare dragoste, respect și apreciere pentru mama ta [adoptivă]. Ea ți-a dat ceea ce nu am putut.”

Cunoscându-și mama a aflat că nu ea a abandonat-o la aeroport: ea vorbise cu o prietenă să o ducă la o agenție de adopții și prietena a abandonat-o.

După întâlnire, Elizabeth Hunterton a declarat că de atunci „am pace în suflet”.

Avortul nu este o soluție, adopția este o soluție pentru toți cei implicați!


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button