avortcriza de sarcină

„A trecut mai bine de un an de când puiul meu s-a dus. Aș da totul să întorc timpul înapoi” / Mărturii despre criza de sarcină #85

M-a marcat că la începutul sarcinii aveam vise cu cel rău. Visam că vorbesc cu el, că îi aud vocea și că o femeie, într-o biserică mare, între multă lume, se uita la mine și îmi spunea: „Succes la avort!”.

de Redacția Stiripentruviata.ro

Mărturia de mai jos este preluată de pe site-ul AvorturiRegretate.ro.


Abia împlinisem 18 ani când am aflat ca sunt însărcinată cu copilul mult dorit de mine și cred că și de actualul soț.

Mulți au spus că e prea devreme, poate așa era, dar eu îmi doream atât de mult un suflet mic pe lângă mine, un rod al iubirii noastre, încât, într-o zi, testul mi-a arătat două liniuțe.

Fericire mare!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Am avut o sarcină destul de grea, nu puteam mânca nimic și vărsam orice. Într-o săptămână arătam ca un zombie la față, dar, după încă o săptămână am început  să-mi revin. Cum oare să avortezi un copil care ți-l dorești și Dumnezeu ti-l oferă din prima încercare?

Da… dar asta am făcut eu. Nu știu de ce… Cert e că am avortat la aproape 12 săptămâni pentru o ceartă cu partenerul meu, care mi s-a părut atunci definitivă.

M-a marcat că la începutul sarcinii aveam vise cu cel rău. Visam că vorbesc cu el, că îi aud vocea și că o femeie, într-o biserică mare, între multă lume, se uita la mine și îmi spunea: „Succes la avort!”.

A trecut mai bine de un an de când puiul meu s-a dus… M-au măcelărit pe dinăuntru ca pe un „porc” și mi l-au aruncat în WC în fața mea…

Mi-am dat seama de ceea ce am făcut abia după ce am ajuns acasă plină de sânge, cu inima goală și umflată de plâns. Cu prietenul meu nu mai vorbeam… De o săptămână îl blestemam că mi-a întors spatele și nu l-a interesat de noi.

Acum suntem bine, ne iubim, ne-am împăcat. Ne-am și căsătorit, dar nu am mai rămas însărcinată după numeroasele încercări. Regret enorm ce am făcut și aș da totul să întorc timpul înapoi… să-mi țin puiul în brațe…

Roxana, 19 ani, Suceava
Sursa: Avorturiregretate.ro

Vă rugăm să ne sprijiniți trimițând mărturii sau îndemnând persoane cunoscute care au trecut prin criza de sarcină să trimită mărturii la 101marturii@gmail.com

Garantăm că datele personale sau de contact ale celor care trimit mărturiile nu vor fi făcute publice decât dacă ei solicită aceasta.

Vă rugăm să oferiți doar mărturii adevărate, deoarece spunerea adevărului și numai a adevărului este centrală în abordarea crizei de sarcină.

Mai multe mărturii despre criza de sarcină aici


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button