valorile familiei

8 MARTIE. Alina Prodan: „Azi e ziua mea preferată. Pentru că sunt mama lor!”

de Redacția Stiripentruviata.ro

Alina Prodan, autoarea blogului AlinaProdan.ro și mamă a trei copii, a scris pe Facebook în dimineața zilei de 8 Martie:

„Azi e ziua mea preferată! Mai importantă și mai frumoasă decât ziua de naștere. Pentru că sunt mama lor. Ei au un deschis în mine uși despre care nici nu știam că există și ferestre pe care nu aș îndrăznit să privesc. M-au făcut mai poetă, mai visătoare, mai boemă. Dar mai cu picioarele pe pământ ca niciodată. Mereu pregătită să le sar în ajutor, să îmi fac planuri. Să mă adaptez unei vieți în care am rămas cu o mare lipsă… Fără să vrea, copiii m-au lasat fără inimă. Din momentul în care au apărut, inima mea le aparține. Nu mi-e ușor să trăiesc cu inima în afara corpului. Și împărțită în 3. Orice aș spune, orice aș face, nu o mai pot lua înapoi. Și nici n-aș vrea.

Acest text sensibil nu-l puteam ilustra decât cu o grămadă de copii. Toți ai mei 😂❤️”

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button