avort

UPDATED. 4 aprilie 2017: Trump retrage finanțarea pentru UNFPA, care susține de decenii avortul forțat și sterilizarea involuntară în China

Trump_UN_810_500_55_s_c1

UPDATE:  Surse acreditate pe lângă ONU afirmă că suma totală cu care SUA finanța UNFPA era de 75 de milioane de dolari.

LifeSiteNews, 4 aprilie 2017 – Administrația  Trump a retras finanțarea SUA acordată Fondului ONU pentru Populație (UNFPA). Conform Departamentului de Stat SUA, această entitate s-a dovedit implicată în politica de avort (până în luna a noua de sarcină) și sterilizare forțate impuse de ani de zile de guvernul chinez asupra propriei populații.

Reggie Littlejohn, Preșdinta organizației Women’s Rights Without Frontiers  a declarat cu această ocazie: „Nu vom mai fi pătați de sângele chinezoaicelor și al copiilor lor… Noi am cerut ani la rând retragerea acestei finanțări. Politica copilului unic (apoi politica celor doi copii) din China a însemnat avortarea forțată a copiilor inclusiv în luna a noua de sarcină, într-un mod atât de violent încât multe femei au murit, ca și copiii lor. Alte femei au fost supuse sterilizării forțate, rămânând cu dizabilități pe viață. Nu am auzit UNFPA să protesteze. În opinia mea, tăcerea UNFPA de-a lungul acestor decenii de avort forțat a fost ca o sabie înfiptă în pântecul a milioane de femei și copii din China”.

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Stephen Phelan, de la organizația catolică pro-viață Human Life International, a declarat pentru LifeSiteNews că la un moment dat agenția chineză care implementa politica copilului unic împărțea sediul cu UNFPA. În 2002, dr. Nafis Sadik, președinta UNFPA, a acceptat Premiul pentru Populație acordat de guvernul chinez, declarând cu această ocazie că se simte mândră că UNFPA nu a cedat presiunilor și a continuat colaborarea cu autoritățile chineze.

O sumă de 32,5 milioane de dolari cu care SUA finanța UNFPA va fi redirecționată spre către Agenția Americană pentru Dezvoltare Internațională (USAID), care o va folosi tot pentru avort și contracepție („planificare familială și sănătate reproductivă”, în termeni tehnici).

Astfel, singura victorie este că banii respectivi nu mai finanțează atrocități dovedite asupra femeilor. În continuare, femeile din întreaga lume vor fi ajutate cu bani de la USAID să nu mai nască viitoare femei și viitori bărbați, deoarece Organizația Mondială a Sănătății susține la ONU că nașterile „prea multe, prea devreme și prea dese” afectează sănătatea și viața femeilor.

 

Citește și 7 aprilie 2017: Ambasadorul României la ONU salută activitatea UNFPA la trei zile după ce UNFPA pierde finanțarea SUA pentru că a susținut avorturile forțate în China

Citește și Schimbare uriașă la ONU: UE rămâne singura susținătoare a avortului la ONU, după ce SUA devine pro-viață!

Citește și Ce NU scrie presa: Țările membre ale Comisiei ONU pentru Populație și Dezvoltare au respins din nou educația sexuală explicită și promovarea agresivă a avortului ca strategii ONU

 


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button