dizabilităţisindrom Down

21 martie, Ziua Mondială a Sindromului Down: „IOANA. O poveste despre Sindromul Down” de Veronica Iani în lectura bloggerului Anda Elena Pintilie

21 martie este Ziua Mondială a persoanelor cu Sindrom Down. Conform statisticilor, la nivelul Uniunii Europene, 96% din copiii diagnosticați cu Sindrom Down sunt avortați.

În ajunul Zilei Mondiale a Sindromului Down, bloggerul pro-viață Anda Elena Pintilie, din Iași, a făcut o lectură LIVE din #studiouldinmatiz:IOANA, o poveste despre Sindromul Down de Veronica Iani.

Ea scrie pe blogul ei, intitulat Șapte pietre:

Felul minunat și inconfundabil al Veronicăi de a presăra informație, emoție, căldură și umor în cuvinte și în imagini m-a cucerit și de data aceasta și m-a făcut să-i îndrăgesc mult pe Ioana, dar și pe Luca și pe Ana! Cine sunt aceste personaje? Vă invit să ascultați povestea și să le cunoașteți!

Însărcinată? Suntem alături de tine. Sună acum la 0800.070.013

Să nu uităm că fiecare viață este un dar și că fiecare copil este unic din prima secundă. Cu toții avem dreptul la viață și la bucurie!

Anda Elena Pintilie, blogger


Ai o opinie despre un subiect de actualitate? Scrie-ne la

stiripentruviata@gmail.com


DISCLAIMER: Stiripentruviata.ro condamnă instigarea la ură şi violenţă. Dar, după cum confirmă şi CEDO în cazul Handyside vs. UK (para 49), Stiripentruviata.ro consideră că dezbaterea onestă şi libertatea de exprimare pe subiecte de interes public – printre care se numără şi avortul sau atracţia pentru persoane de acelaşi sex – trebuie să aibă loc în mod democratic, fără a fi cenzurate de ameninţarea că vor fi interpretate ca „discurs al urii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole relaționate

Back to top button